SZEMÜVEGBLOG

Nem tiszta a kép? Az orvos már felírta és most készülsz kiválasztani az elsőt? Esetleg évek óta viselsz szemüveget, de még nem találtál rá a tökéletes szolgáltatásra? Nem igazodsz el az ajánlatok között? Ebben a blogban tippeket és ötleteket adunk, hogyan lehet tökéletes szemüveged. Hogyan láss át a méregdrága szalonok kamu akcióin. Milyen szempontok alapján dönts szemüveg, vagy kontaktlencse mellett. A mi szempontunk: egészség, minőség, trend és tökéletes látás!

Friss topikok

Breaking! Megszűnik a szemüveg TB támogatása 2009 aug. 16-tól.

2009.08.06. 10:28 - leonaprofi (törölt)

Ez már biztos! Az igazság szerint a támogatotti körben ez az állami hozzájárulás már eddig is minimális, párszáz forint volt szemüveg lencsénként, de a hírek szerint most ennek is vége augusztustól 16-tól. A térítés a +- 6 dioptria feletti, egyébként is sokkal drágábban beszerezhető szemüveglencséknél azért még megmarad, de arról nem szólnak a hírek, hogy milyen összeg, vagy arány szerint. Azt sem tudni egyelőre, hogy a tizennyolc év alatti korosztály, tehát a gyermekek esetében változik-e a térítés mértéke. Egyedül az ő körükben nem nyírbálták meg az utóbbi években a szemüveglencse és bizonyos rétegeinek támogatását.

 

Van üzlet, ahol megmarad a támogatás!

Ha nem is általános, de lesz olyan üzlet a városban, például a Bercsényi utca 3 alatt  és a Fehérvári úti rendelőintézetben található Diramerján Optika, ahol a támogatás mértékét az eltörölt esetekben amíg a gazdasági helyzet ezt megengedi és nem lehetetleníti el a szolgáltatást, a vállalkozás átvállalja. Így a lencsék továbbra sem lesznek drágábbak, s a változást egyelőre nem fogja érzékelni a vevőközönség. Ez különösen a nyugdíjas korosztály számára fontos, hiszen ők azok, akiket a megszorító intézkedések a tizenharmadik havi nyugdíj és az áfaemelés miatt a legérzékenyebben érintenek.Tehát a Diramerján Optika üzleteiben az orvos által felírt recepteket és TB vényeket ezentúl is beváltják.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szemcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr701292194

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 128 milliárddal több a hiány a tervezettnél 2009.08.10. 10:30:04

A társadalombiztosítási alapok 134 milliárd forintos deficitet halmoztak fel augusztus elejére, a tervezett 5,2 milliárdos deficittel szemben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása