SZEMÜVEGBLOG

Nem tiszta a kép? Az orvos már felírta és most készülsz kiválasztani az elsőt? Esetleg évek óta viselsz szemüveget, de még nem találtál rá a tökéletes szolgáltatásra? Nem igazodsz el az ajánlatok között? Ebben a blogban tippeket és ötleteket adunk, hogyan lehet tökéletes szemüveged. Hogyan láss át a méregdrága szalonok kamu akcióin. Milyen szempontok alapján dönts szemüveg, vagy kontaktlencse mellett. A mi szempontunk: egészség, minőség, trend és tökéletes látás!

Friss topikok

Pisztolyból szemüveget

2008.04.09. 10:09 - leonaprofi (törölt)

Ezzel egyetérthetünk: inkább erre használják ezt a speciális ötvözetet, mintsem gyilkos fegyvereket gyártsanak belőle. A haditechnika így szolgálhat békés célokat. A legnevesebb szemüvegkeret gyártók folyamatos fejlesztéseik során szüntelen keresik a legellenállóbb, legkönnyebb és mégis megfizethető ötvözeteket. Korábban a titán forradalmasította a keretgyártást, az évekkel ezelőtt még borsos árú titán keretek, ma már elérhetővé váltak mindenki számára. Most itt vannak a fegyver fémből, speciális acélból készült design keretek. Majd minden gyártónál megjelentek, de most a Converse sportos kivitelű, pillekönnyű, gunmetal kereteit szeretném bemutatni. Tetszetős vonalvezetésű, modern fazonok határozott egyéniségeknek, akik dinamikus életet élnek és folyamatosan lendületben vannak. A gunmetal keretek úgy fekszenek fel az arcra, mintha ott sem lennének: olyan komfortérzetet biztosítanak, amire minden szemüvegviselő vágyik. A keretek jó kidolgozásúak a legtöbb modellnél nincsenek forrasztások, így kevésbé sérülékenyek az illesztett hidas változatoknál. A keretek nem okoznak fémallergiát, fémérzékenyek is hordhatják.
Végül egy lényeges kérdés: a Converse szemüvegkeretek ára megfelel egy megfizethető középkategóriás szemüvegkeret átlagos árának:  22000 és 29000.- között lehet kapni, de természetesen nem minden Optikában.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szemcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr30418054

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blogart · http://blogart.blog.hu 2008.04.09. 12:12:43

FIGYELEM! Paranormális jelenség kísérlet. 14 órakor itt: blogart.blog.hu
süti beállítások módosítása