SZEMÜVEGBLOG

Nem tiszta a kép? Az orvos már felírta és most készülsz kiválasztani az elsőt? Esetleg évek óta viselsz szemüveget, de még nem találtál rá a tökéletes szolgáltatásra? Nem igazodsz el az ajánlatok között? Ebben a blogban tippeket és ötleteket adunk, hogyan lehet tökéletes szemüveged. Hogyan láss át a méregdrága szalonok kamu akcióin. Milyen szempontok alapján dönts szemüveg, vagy kontaktlencse mellett. A mi szempontunk: egészség, minőség, trend és tökéletes látás!

Friss topikok

TÁMAD AZ UV - Progresszív is lehet fényre sötétedő!

2009.06.11. 17:00 - leonaprofi (törölt)












MULTIFOKÁLIS és Fényresötétedő!
 

Már nincs nap, hogy ne gondolnánk a gonosz UV sugarakra, melyek egyre intenzívebben bombázzák földünket, s bizony a bőrünket, s a szemünket sem kímélik. A probléma annyira égető, hogy itthon is összeálltak a legkomolyabb szemész és látszerész tekintélyek, hogy egy kicsit lobbizzanak szemüvegvásárlási szokásainkat alakítandó.

Szóval azt tudjuk, hogy a napszemüvegeknél mire kell figyelni, ám egy jelentős réteg, főként az aktív negyvenes-ötvenes korosztály már dioptriás megoldásokat kénytelen hordani. Sokuknak van már és elégedetten hordják a progresszív-multifokális szemüvegeket, melyek mára már tényleg széles választékban, igaz jelentős ár és minőségi különbséggel kaphatók. Szinte minden gyártónál és komolyabb világmárkánál ott vannak az eddig sosem tapasztalt látásélményt és szabadságot biztosító, szuperszéles csatornájú változatok, melyek természetesen léteznek UVszűrős, fényresötétedő, a tévéreklámokból is ismert Transitions és egyéb változatokban. A nyárelő ráadásul jelentős akciókat is hoz magával, így a fényre sötétedő progresszívek most akár harminc százalékkal olcsóbbak is lehetnek.

Alapszabály: jó multifokális szemüveg csak nagy szakmai körültekintéssel, pontosan felvett módon és személyre szabottan készülhet. Ez pedig mesteri hozzáértést feltételez. Akárhol tehát ne rendeljünk méregdrága progresszív szemüveget, mert nagy bosszúság egy százezerbe került használhatatlan pápaszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://szemcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr581179244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása